Mijn Keunstwurk

Nieuwe STIPE | Workshop interne communicatie

23 september 2019

Bij het organiseren van een project komt er veel informatie op je af. Alle informatie moet duidelijk en begrijpbaar zijn voor het hele team (en natuurlijk daarbuiten). Vaak zijn de werknemers op verschillende tijden bereikbaar en kan de interne communicatie ineens alle kanten op gaan, wat ruis veroorzaakt. En dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van het artistieke en/of productieproces. Maar hoe krijg je alle informatie overzichtelijk bij elkaar? En hoe sluit je dat naadloos aan op andere betrokkenen?

In de workshop ‘Interne communicatie’ behandelt Jildou Tjoelker verschillende handige tools die jou handvatten kunnen bieden om in je team de interne communicatie te verbeteren. Op deze manier betrek je partners, medewerkers en vrijwilligers bij je project. Na de workshop ontvang je een handleiding met twee tools die tijdens de workshop zijn geïntroduceerd en besproken om toe te passen op je team.

Jildou Tjoelker organiseert verschillende projecten in de culturele sector zoals het openluchttheater in Jorwert waar elk jaar bijna 8000 bezoekers komen. Bij Adje ‘kijk eens wat ik kan’ is ze projectleider en bij Festival Hongerige Wolf is ze zakelijk leider.

Lees meer

Praktische informatie

Datum Woensdag 6 november 2019
Tijd Van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Kosten € 30,-
Taal Nederlandstalig
Aanmelden Kan tot woensdag 30 oktober 2019
Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe.frl
Werkdagen:ma & do
Telefoon:058 234 34 46