Mijn Keunstwurk

STIPE | Een Greidesessie voor jouw initiatief – zaterdag 14 september

12 maart 2019

Herinner jij de Greidesessies van LF2018 nog? Tijdens deze sessies werkten we in co-creatie aan plannen en initiatieven voor de ‘mienskip’. Om net als toen de aandacht te vestigen op mooie ideeën organiseert Stipe de zogenaamde ‘Greidesessies’. Loop jij al een tijdje rond met een mooi plan voor jouw dorp, stad en/of gemeenschap? En wil je dat jouw mooie idee ook daadwerkelijk een project wordt? Meld je dan aan!

Mienskip-projecten hebben een veel grotere kans van slagen wanneer ze ook echt worden gedragen door de mienskip. Wanneer er gedeeld eigenaarschap is voor het project voelen meer mensen zich ermee verbonden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Tijdens deze co-creatie sessies ga je aan de slag met je eigen plan, maar ook met de plannen van anderen. Samen weet je namelijk meer, ken je veel meer mensen en met elkaar ben je vele malen creatiever, toch?

Werkvorm

We zetten verschillende werkvormen in waarmee we gezamenlijk jouw plan nog gaver, verrassender en origineler gaan maken. Én we gaan ook anderen enthousiast maken om zich aan het plan te verbinden. Zo vergroten we de kans dat het plan slaagt en is de mienskip-basis van het plan veel sterker.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Greidesessie! Dit kan t/m donderdag 29 augustus 2019.

Aanmelden

Opdracht: neem vier anderen mee!

We vragen je om, naast jezelf, nog vier anderen mee te nemen naar de Greidesessie. Bij voorkeur zijn dat mensen die jij enthousiast wilt maken voor jouw initiatief. Mensen uit de beoogde ‘doelgroep’ voor het plan. Of gewoon mensen die fris en energiek met je mee kunnen denken. Zij gaan deze dag samen met jou aan de slag om het initiatief naar een hoger plan te tillen. Elk initiatief is dus aanwezig met vijf mensen!

Praktische informatie

Datum Zaterdag 14 september 2019
Tijd Start Greidesessie 9.30 tot 16.30 uur (inloop 9.15 uur)
Locatie Keunstwurk, Yn Blau, Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Kosten € 65,- p.p. (inclusief lunch)
Taal Nederlands- en Friestalig
Aanmelden Kan t/m donderdag 29 augustus 2019

Over de workshopgever: Gave Dingen Doen

Gave Dingen Doen is een coöperatie van kunstenaars. Het doel van Gave Dingen Doen is simpel: we willen dat mensen gave dingen gaan doen! Wij faciliteren de ontmoeting binnen de maatschappij door in co-creatie aan elkaars gave ideeën bij te dragen. Telkens weer blijkt hoe leuk mensen het vinden om een ander te helpen bij zijn idee, en hoe inspirerend dat werkt voor iedereen. Door co-creatie worden ideeën verrassender en leuker, en wordt hun slagingskans groter. En bovendien: wanneer meer mensen hun gave ideeën kunnen realiseren, wordt de wereld een beetje mooier!


Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe.frl
Werkdagen:ma & do
Telefoon:058 234 34 46