Mijn Keunstwurk

Culturele Hoofdstad & zorg en welzijn

Iedereen doet mee, dat is het motto voor het jaar 2018. Keunstwurk zet zich extra in om alle doelgroepen de gelegenheid te geven om dit bijzondere jaar voor onze provincie mee te maken. Dit kan op allerlei manieren, maar het gaat niet altijd vanzelf. Daarom worden partijen uit de sector zorg en welzijn zo goed mogelijk geïnformeerd en geïnspireerd om initiatieven te nemen, of te volgen.

Alle goede ideeën kunnen geplaatst worden op Stipe.frl. Deze site is speciaal ontwikkeld in het kader van Leeuwarden-Fryslân 2018. Het is een platform waarop alle ideeën die opgeborreld zijn gedeeld mogen worden. Heb je nog een leuk idee en weet je niet hoe je er mee verder kunt komen? Neem dan ook een kijkje op www.stipe.frl want er staan al veel handige tips op.

Wil je op de hoogte gebracht worden van bijeenkomsten? Meld je dan aan voor het netwerk zorg en welzijn. Dit netwerk wordt op de hoogte gehouden van allerlei bijeenkomsten die georganiseerd worden voor partijen uit de sector zorg en welzijn, maar ook voor kunstenaars die graag met bijzondere doelgroepen werken en zich al hebben aangesloten bij dit netwerk.