Mijn Keunstwurk

Kunst & cultuur in het voortgezet onderwijs

Keunstwurk zet zich in voor cultuureducatie in het voortgezet onderwijs. Het voortgezet onderwijs wordt steeds meer betrokken bij de programma’s van het basisonderwijs om zo de overgang voor kinderen te verbinden. Daarnaast fungeert Keunstwurk als coördinatiepunt voor de verbinding tussen de scholen en activiteiten die in het kader van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 ontwikkeld worden.

De 2018 Karavaan

De Karavaan brengt op avontuurlijke wijze een reeks van culturele activiteiten naar alle middelbare scholen in Fryslân. Scholieren ervaren daarmee binnen één dag wat Culturele Hoofdstad hen te bieden heeft. Maak het jezelf gemakkelijk en creëer samen met Keunstwurk een inspirerend evenement vol cultuur en creativiteit.

Meer informatie over de 2018 Karavaan.

www.kultuerfilter.nl – dé website voor het primair- en voortgezet onderwijs

Op Kultuerfilter kun je terecht voor inspiratie voor eigen lessen en informatie over hoe je kunst en cultuur kunt borgen en opnemen in je curriculum. Ook vind je er aanbod van kunst- en cultuurinstellingen voor onder-, midden- en bovenbouw. Bijvoorbeeld alle programma’s van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 waar je als school aan mee kan doen!