Menu
Mijn Keunstwurk

Netwerk

Ben je voor je project, organisatie of bestuur op zoek naar versterking? Het team van Keunstwurk brengt je graag in contact met personen uit ons brede netwerk. Daarnaast kun je zelf zoeken in het overzicht met cultuurmakers in Fryslân of in de Noord Nederlandse databank Noord-pool. Zit de juiste persoon er nog niet tussen? Je kunt ook een oproep plaatsen op onze Vraag en aanbod pagina.

Op zoek naar een adviseur, bestuurder of toezichthouder?

Noord-pool  is dé online databank voor professionals uit Drenthe, Friesland en Groningen, die belangstelling hebben voor een functie als adviseur of bestuurder/toezichthouder in de cultuursector elders in Nederland. Daarnaast bevat Noord-pool een overzicht van actuele vacatures (zie pagina actueel). Culturele en bestuurlijke professionals uit het Noorden met interesse in dit soort functies kunnen zich op de site aanmelden. Als de aanmelding is goedgekeurd, komen de gegevens van de kandidaat op de site te staan. Noord-pool is opgezet door de K&C, Kunstraad Groningen en Keunstwurk.

Overzicht cultuurmakers op het gebied van muziek, theater, dans, beeldende kunst & design

In het overzicht vind je cultuurmakers Fryslân die actief zijn op het gebied van muziek, theater, dans, beeldende kunst en design. Ben je op zoek naar een kunstenaar binnen deze disciplines? Neem direct contact op met de persoon die je zoekt via de opgegeven contactgegevens in het profiel.