Menu
Mijn Keunstwurk

De 2018 Karavaan gaat van start!

Donderdag 18 januari 2018

Vakoverstijgend kunst- en cultuuronderwijs voor het voortgezet onderwijs in Friesland. In 2018 trekt De Karavaan voorbij om leerlingen in het voortgezet onderwijs allerlei activiteiten op het gebied van kunst en cultuur te laten ervaren. Zo maken ze kennis met diverse uitingsvormen die hen helpen te ontdekken wie ze zijn, wie ze willen én wie ze kunnen zijn.

 

De Karavaan is er daarnaast ook voor docenten, coördinatoren / directie en voor cultuuraanbieders. In samenhang en samenwerking gaan zij dit avontuur aan.


Maatwerk

De Karavaan werkt en denkt vanuit de unieke situatie en wensen van iedere school, docent en leerling. Daartoe zijn er verschillende samenwerkingstrajecten ontwikkeld, die variëren wat betreft intensiteit en duur (van één dag tot een meerjarig traject).


Professionalisering

Wanneer een school, afdeling of docententeam kiest voor een langdurig traject, streven we naar een groeimodel (uitbreiding binnen de school) en naar afbouw van de geboden begeleiding (toenemende zelfstandigheid binnen de school).


Feestelijke aftrap
Begin 2018 vieren we de aftrap van De Karavaan. Wil je dat feestje meevieren?


Aanmelden

Wil je je aanmelden voor De Karavaan? Of ben je op zoek naar meer informatie? Stuur dan een bericht naar karavaan@keunstwurk.nl