Mijn Keunstwurk

Save the date | Infomiddag ARTIST IN RESIDENCE – 30 sept.

woensdag 30 september 2020

Keunstwurk organiseert op 30 september samen met de Kunstacademie Friesland en VHDG een infomiddag over Artist in Residence.

Als kunstenaar een tijdje werken en wonen op een andere locatie in binnen- of buitenland – is dat wat voor mij? De verstilling opzoeken op een afgelegen plek met natuurschoon? Of juist naar een metropool, interactie opzoeken met kunstenaars uit de hele wereld, big city life op je in laten werken? En: kan dat wel, in deze bijzondere tijd waarin COVID-19 weer grenzen opwerpt die we dachten achter ons gelaten te hebben, geografisch, politiek en mentaal? Welke plekken zijn er dichtbij of juist heel ver weg?

Over al deze onderwerpen gaan we experts van uitwisselingsorganisaties en fondsen bevragen en ervaringsdeskundige makers berichten van hun verblijven op diverse locaties rondom de aardbol.

Nadere informatie over het programma volgt snel.

Aanmelden/ reserveren

Reserveren

In verband met de op dit moment geldende corona-maatregelen is er plek voor maximaal 30 personen. We raden daarom aan te reserveren. We hopen dat er straks plek is voor meer personen, maar niets is zeker in deze bijzondere tijd.

Praktische informatie

Datum Woensdag 30 september
Tijd 14.00-17.00 uur
Locatie Westerkerk, Bagijnestraat 59, Leeuwarden
Kosten €7,50
Contactpersoon
Andrea MöllerAdviseur Beeldende Kunst
Telefoon:058-2343434