Mijn Keunstwurk

Infomiddag Artist in Residence

GEANNULEERD woensdag 30 september 2020

Door de aangescherpte coronamaatregelen, zoals die op 28 september bekend zijn gemaakt, is deze activiteit spijtig genoeg komen te vervallen.

Zou jij als kunstenaar een tijdje willen werken en wonen op een andere locatie in binnen- of buitenland? Kom dan naar de infomiddag Artist in Residence die Keunstwurk, samen met de Kunstacademie Friesland en VHDG, op woensdag 30 september organiseert in de Westerkerk in Leeuwarden.

De verstilling opzoeken op een afgelegen plek met natuurschoon? Of juist naar een metropool de interactie opzoeken met kunstenaars uit de hele wereld en big city life op je in laten werken? Maar kan dat wel in deze bijzondere tijd waarin COVID-19 geografische, politieke en mentale grenzen opwerpt die we dachten achter ons te hebben gelaten? Welke plekken zijn er dichtbij of juist heel ver weg beschikbaar?

Tijdens de infomiddag gaan we experts en ervaringsdeskundigen bevragen over hun ervaringen met hun verblijf op diverse locaties op de aardbol. De moderator van de middag is Rutger Middendorp.

Reserveren
De infomiddag zit vol. Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen.

Praktische informatie

Datum Woensdag 30 september 2020
Tijd Van 14.00-17.00 uur
Locatie Westerkerk, Bagijnestraat 59, Leeuwarden
Kosten € 7,50
Moderator Rutger Middendorp

Programma

Presentaties landelijke organisaties:


Presentaties ervaringsdeskundige kunstenaars:


 

Contactpersoon
Andrea MöllerAdviseur Beeldende Kunst
Telefoon:058-2343434