Menu
Mijn Keunstwurk

2e jaar opleiding Regisseur Amateurtheater – 2021

Start modules | Rolopbouw, mis-en-scène & overdracht gevorderd: 5 januari | Dramaturgie gevorderd: 21 januari | Tekst en overdracht gevorderd: 2 februari | Decor en kleding gevorderd: 9 maart 2021

Wil je de inspirator en aanjager van creatieve projecten in jouw dorp of stad worden? Ben je creatief en wil je jezelf ontwikkelen in stressbestendigheid en beter leren samenwerken? Dan is het nog mogelijk om modules te volgen in het tweede jaar van de opleiding regisseur amateurtheater. De eerste module start op dinsdag 5 januari 2021. 

Iedere module wordt afgesloten met het uitreiken van je bewijs van deelname.

In dit tweede jaar van de opleiding regisseur amateurtheater werk je aan regie-concepten en gaat de lesstof dieper in op de overdracht en begeleiding van (amateur)spelers. Daarnaast krijg je les van specialisten op het gebied van decor, kleding, geluid en licht.

Lesdagen
De lesdagen vallen op de dinsdagavonden en één keer in de twee weken op donderdagavond. De presentaties vinden plaats in het weekend. De totale studie-inspanning ligt gemiddeld rond drie dagdelen per week (inclusief huiswerk). De schoolvakanties zijn op deze module van toepassing.

Contactpersoon
Luuk EisemaAdviseur Theater, Studieleider Regieopleiding
Werkdagen:di
Telefoon:058 234 34 42