Menu
Mijn Keunstwurk

Bijeenkomst 1 jaar convenant Meer Muziek in de Klas

Vrijdag 20 september 2019

Op 20 september 2019 is het alweer een jaar geleden dat het convenant Meer Muziek in de Klas Fryslân is ondertekend. Is jouw school nog zoekende naar een goede manier om het convenant in te vullen? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Meer Muziek in de Klas’ op vrijdag 20 september om 10.00 uur voor schooldirecteuren en leerkrachten in De Lawei in Drachten. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Bij het convenant hoort een uitvoeringsplan en veel enthousiasme om met muziek aan de slag te gaan. Desondanks blijken er scholen te zijn die zich afvragen wat hun rol hierin is en die zoeken naar een goede manier om het convenant in te vullen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet zelf maar dat jouw koepel heeft getekend. En wat houdt dit dan in voor jouw school?

Inhoud bijeenkomst
De volgende punten worden in ieder geval besproken:

  • De muziekmatch: vanuit Meer muziek in de klas landelijk kan er een financiële bijdrage worden aangevraagd om de lokale convenanten nog verder op weg te helpen. Daarin zijn de ambities en wensen van de school en schoolbesturen leidend. Er ligt natuurlijk een uitvoeringsplan maar we zouden graag met jullie om tafel willen om te kijken wat voor kansen jullie zien (provinciaal, regionaal en lokaal).
  • De Meispelen: de eerste provinciale cultuurdag in Friesland op 15 mei 2020. Vanuit verschillende hoeken in Friesland horen we al prachtige initiatieven. Goed om deze initiatieven met elkaar te delen en wellicht nog inspiratie op te doen.

Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte voor vragen en opmerkingen.

Aanmelden
Je kunt je t/m maandag 16 september aanmelden.

Praktische informatie

Datum Vrijdag 20 september 2019
Tijd Van 10.00 - 12.00 uur
Locatie De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL in Drachten
Contactpersoon
Gerda Roorda
Telefoon:058 234 34 13