Mijn Keunstwurk

Boekingsmarkt Fryslân 2018

Woensdag 17 oktober 2018

Voor het 21e jaar laat Keunstwurk de (kleinere) Friese podia kennismaken met het actuele aanbod van artiesten en impresariaten.

De Boekingsmarkt Fryslân is de gelegenheid bij uitstek om vraag en aanbod op uiterst aantrekkelijke wijze bij elkaar te brengen. De kraampjes, het directe contact tussen aanbieders en potentiële afnemers en de korte podiumpresentaties zorgen voor een smakelijk voorproefje van het nieuwe seizoen. Een gelegenheid om niet voorbij te laten gaan!

Gegevens Boekingsmarkt Fryslân 2018

Datum woensdag 17 oktober 2018
Tijd van 16.30 tot 21.00 uur in
Locatie Kunstencentrum Atrium in Sneek: Toonaangevend in talent!
Adres en parkeren Oud Kerkhof 11, 8601 EE Sneek; er is volop parkeergelegenheid op de Oude Koemarkt

Voorlopig programma

16.30 uur Inloop en start van de Boekingsmarkt Fryslân
17.05 uur Blok 1 van de podiumpresentaties
18.30 uur Stamppotbuffet
19.15 uur Blok 2: van de podiumpresentaties.
21.00 uur Afsluiting

Bezoeker

Eten

Evenals in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer gelegenheid om deel te nemen aan een smakelijk stamppotbuffet. Gezellig en een mooie gelegenheid contact te leggen met andere programmeurs.

Kosten

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot en met 8 oktober.
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar boekingsmarkt@keunstwurk.nl. Ook kunt u op maandag of woensdag contact opnemen met Judith Baarsma, Adviseur Kunst Versterkt, telefoon: 058 – 234 34 46.

Aanmelden bezoeker

Aanbieder

Aanvullende informatie voor de aanbieder

Aanmelden aanbieder

Digitale Boekingskrant

De digitale Boekingskrant van september zal in het teken staan van de Boekingsdag Fryslân. Deelnemers aan de Boekingsmarkt Fryslân hebben voorrang op een plek in de Boekingskrant.

Het aanbod voor de digitale Boekingskrant van september moet vóór 24 augustus op de bekende wijze via een template worden aangeleverd, óók wanneer je al in een eerdere editie vermeld stond. Download de template hier

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Kunst Versterkt
Werkdagen:ma & wo
Telefoon:058 234 34 46