Mijn Keunstwurk

Cursus Productieleider

Start maandag 14 oktober

Ben jij iemand die altijd aan het regelen is? Ben jij een liefhebber van de amateurkunsten? Wordt jij ook wel gezien een “echte” spin in het web? – Ja, ja & ja? Dan is de cursus productieleider van Keunstwurk echt iets voor jou.

Met trots publiceren wij voor de derde keer het programma van de cursus, lees hieronder verder!

Wat kun je na deze cursus?

In een periode van tien bijeenkomsten krijg je inzicht van de taken en rollen van een productieleider. Je krijgt kennis en vaardigheden die direct inzetbaar zijn in jouw praktijkproject.

Inhoud cursus

De cursus is bedoeld voor mensen die een productionele taak vaak als vrijwilliger of semiprofessional uitvoeren. Je bent bijvoorbeeld actief binnen het verenigingsleven, iepenloftspul-organisaties, lokale festivals of ad hoc productiegroepen.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je les van praktijkdocenten, allen met hun eigen expertise. Zo leer je wat er komt kijken bij het opzetten van bijvoorbeeld een iepenloftspul, een festival of een community art project. De docenten zijn:

Lesdagen

Er worden 10 bijeenkomsten georganiseerd waaronder 1 oriëntatiebijeenkomst, 6 lesavonden, een excursie, een intervisie dag en een afsluiter. De lesdagen vallen één keer in de twee week op maandagavond en zullen plaatsvinden bij Keunstwurk of Tryater. De schoolvakanties zijn ook voor deze cursus van toepassing.

Benieuwd wat je gaat doen tijdens een excursie?
Lees de blog Training Productieleider meets De man dy’t hout dûnsje liet en krijg alvast een eerste indruk!

Goed om te weten:
voor aanvang van de lesavonden vragen we je om opdrachten naar de docent op te sturen zodat er gekeken kan worden naar een vraaggerichte lesavond.

Aanmelden

Praktische informatie

Data Maandag | 14 oktober, 28 oktober, 11 november, 25 november, 9 december, 20 januari, 2 maart & 16 maart 2020
Tijd Start workshop 19:30 tot 22:00 (inloop 19:00)
Locaties Keunstwurk | Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden &
Tryater | Oostersingel 70, 8921 GB Leeuwarden
Kosten € 325,-
Taal De cursus is Nederlandstalig
Aanmelden Aanmelden kan tot 7 oktober 2019

Toelating

Voor de volledigheid vragen wij ook naar je ervaring, verwachting, praktijkstage/opdracht/werk die je voor ogen hebt en motivatie. Je aanmelding wordt samen met de docent van de oriëntatiebijeenkomst besproken, dit voor een zo goed mogelijke start.

Galerij
Contactpersoon
Thillie BremerCoördinator Keunstwurkplein
Werkdagen:di & do
Telefoon:058 234 34 40