Menu
Mijn Keunstwurk

European Neighbours Week

Woensdag 21 november t/m zaterdag 24 november 2018

In Europa zijn we allemaal buren, maar we wonen niet in dezelfde straat. Regionale en internationale instanties, makers, kenners en grassrootsprojecten komen tijdens de European Neighbours Week samen om te werken aan concrete veranderingen richting een samenleving die meer open is, zowel hier als in de rest van Europa. Want van anderen kun je natuurlijk altijd leren.

Tijdens het vierdaagse programma deel je jouw ervaringen met andere initiatiefnemers, werp je een nieuwe blik op andermans plannen en leer je van de manier waarop anderen naar jouw project kijken.

In het brede programma komen veel concrete voorbeelden aan bod, wordt er samengewerkt aan nieuwe en bestaande initiatieven en is er veel ruimte voor het opdoen van ervaringen die specifiek voor jou relevant zijn. Centraal staat hoe we de macht aan de mensen geven en hoe jij door middel van kunst en cultuur een brede maatschappelijke verandering teweeg kan brengen.

Het programma zit vol met plenaire meedenksessies, theatrale performances, hands-on workshops en de “best & worst practices” omtrent diversiteit en inclusiviteit.

Aanmelden
Deelname aan de workshops, symposia, meedenksessies en expedities zijn geheel gratis. Opgave voor een dag of dagdeel is wel een vereiste.

Partners
De European Neighbours Week wordt geproduceerd door European Cultural Foundation, Keunstwurk, TandemFryslân, IepenUP, De Reis, CAL-XL en Leeuwarden-Fryslân 2018.