Menu
Mijn Keunstwurk

Fries Fondsen Forum | Leefbaarheid & cultuur

Dinsdag 22 maart 2022

Heb je een plan om iets moois te gaan doen voor mensen in je omgeving waarbij je gebruikmaakt van cultuur of waarbij de leefbaarheid wilt verbeteren? Op dinsdagavond 22 maart organiseren Keunstwurk en Doarpswurk weer een online Fries Fondsen Forum. Deze keer in het teken van leefbaarheid & cultuur. Kom kennismaken en speeddaten met fondsen!

Het Friese Fondsen Forum is dé plek in Friesland waar fondsen en projecten elkaar treffen


Programma

Deel 1: Presentaties fondsen
Op een laagdrempelige manier presenteren fondsen zich aan de vertegenwoordigers van projecten en verenigingen. Zij vertellen waar ze voor staan, welke soort projecten ze financieren en waar ze op letten bij de toekenning van aanvragen. Natuurlijk kun je ook je vragen stellen aan de fondsen. De fondsen die zich presenteren, houden zich bezig met sociale doelstellingen. De namen van de fondsen worden later bekend gemaakt.

Datum: dinsdagavond 22 maart 2022 om 19.30 uur
Deelname: gratis (via Zoom)
Aanmelden: vanaf 1 februari 2022

Deel 2: Speeddate met fondsen
Tijdens de speeddate kun je jouw project voorleggen en bespreken met de fondsen. Er worden geen concrete toezeggingen gedaan, maar je krijgt wel een globale indruk van de (on-)mogelijkheden. Per fonds is er een speeddategroep waarin je je vraag kunt voorleggen. Naast antwoorden op je eigen vragen, kun je zo ook meeluisteren met de andere projecten. Tijdens de speeddate kun je met meerdere fondsen spreken. De namen van de fondsen worden later bekend gemaakt.

Let op: voor deze online variant van de speeddate kan er per project en/of vereniging één vertegenwoordiger meedoen.

Datum: donderdagavond 31 maart 2022 om 19.00 uur
Deelname: gratis (via Zoom)
Aanmelden: vanaf 1 februari 2022


Voorbereiding speeddate
Om het meeste uit je gesprek met het fonds te halen, is een voorbereiding zeer aanbevolen. Maak een korte omschrijving van je project en een indicatie van de kosten. Dit kun je bij elk fonds van de speeddate gebruiken.

Online
Vanwege de onzekerheden die corona nog steeds met zich meebrengt, is het Fries Fondsen Forum online. Hiermee zijn we verzekerd dat het door kan gaan. Je ontvangt een paar dagen van tevoren de deelnemerslink voor de presentatie en de speeddategroepen.

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:ma, di
Telefoon:06 48497086