Menu
Mijn Keunstwurk

Fries Fondsen Forum | editie leefbaarheid en cultuur (online)

Maandag 7 december 2020

Op maandagavond 7 december 2020 organiseert Keunstwurk weer een nieuwe editie van het Fries Fondsen Forum. Deze keer online! Het Fries Fondsen Forum is dé plek in Friesland waar fondsen en projecten elkaar treffen. Het accent bij deze editie ligt op leefbaarheid & cultuur. Het Fries Fondsen Forum wordt twee keer per jaar georganiseerd.

Programma

Presentaties fondsen
Op een laagdrempelige manier presenteren fondsen zich aan de vertegenwoordigers van projecten en verenigingen. Zij vertellen waar ze voor staan en welk soort projecten ze financieren. Dit is het gemeenschappelijke deel.

Speeddate
Tijdens de daaropvolgende ‘speeddate’ kun je jouw project voorleggen en bespreken met de fondsen. Er worden geen concrete toezeggingen gedaan, maar je krijgt wel een globale indruk van de (on-)mogelijkheden. Per fonds is er een speeddategroep waarin jij je vraag kunt voorleggen. Naast antwoorden op je eigen vragen, kun je zo ook meeluisteren met de andere projecten. Tijdens de speeddate kun je meerdere fondsen spreken.

Let op: voor deze online variant van het Fries Fondsen Forum kan er per project en vereniging één vertegenwoordiger meedoen.

Voorbereiding
Om het meeste uit je gesprek met het fonds te halen, is een voorbereiding noodzakelijk. Maak een korte omschrijving van je project en een indicatie van de kosten. Dit kun je bij elk fonds van de speeddate gebruiken.

Online
Vanwege de richtlijnen van het RIVM is deze editie een online variant geworden. Daarmee zijn we verzekerd dat het door kan gaan. Je ontvangt een paar dagen van tevoren de deelnemerslink voor de presentatie en de speeddategroepen.

Aanmelden
Meld je project nu aan! Je kunt een keuze maken uit het gehele programma of alleen de presentaties van de fondsen. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Je kunt je t/m maandag 30 november 2020 aanmelden. Let op: deelname is gelimiteerd, één persoon per project!

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, wil je je dan afmelden zodat iemand anders jouw plaats kan innemen?

Praktische informatie

Datum Maandag 7 december 2020
Tijd Van 19.30 - 21.30 uur
Prijs Gratis
Aanmelden Kan t/m maandag 30 november 2020
Deelname limiet Let op: er kan 1 persoon per project meedoen.

Aanleiding Fries Fondsen Forum

Fondsen hebben aangegeven nauwer contact te willen met lokale initiatieven en we horen van veel initiatiefnemers dat ze graag in een vroeg stadium overleg willen met fondsen (nog vóórdat een definitieve aanvraag voor een donatie wordt ingediend, zodat mogelijkheden kunnen worden geïnventariseerd). Tegen deze achtergrond is het Friese Fondsen Forum ontstaan.

“Het Fries Fondsen Forum brengt fondsen en projecten dichter bij elkaar”

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:06 48497086