Menu
Mijn Keunstwurk

Fulkaan Simmer Akademy

ma 22 t/m vr 26 augustus 2022

Tijdens de Fulkaan Simmer Akademy vinden jongeren (vanaf 12 jaar) een week lang inspiratie, verdieping, ontmoetingen en cross-overs en doen zij waardevolle les-, podium- en levenservaring op.

In de ochtend krijgen de deelnemers masterclasses van vakdocenten en ‘s middags wordt er aan een professionele productie gewerkt onder leiding van regisseur Gijs van Rhijn. Het thema van dit jaar is ‘In Nije Wrald’, gericht op de ideale wereld van de deelnemende talenten. Vooral hun eigen inbreng en vraagstukken komen aan bod.

De docenten van de Fulkaan Simmer Akademy gaan de jonge muzikanten flink uitdagen, maar plezier blijft het belangrijkst. Elke dag leren zij iets nieuws en zij gaan naar huis met nieuwe skills, nieuwe vrienden en een onvergetelijke podiumervaring.

Praktische informatie

Data ma 22 t/m vr 26 augustus 2022
Tijden De lesdagen duren van 9:30 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 13:00 uur tot 20:30 uur
Eindpresentatie De eindpresentatie is op vrijdagavond 26 augustus en toegankelijk voor iedereen. Nodig vooral je familie en vrienden uit om te komen kijken!
Locatie Schouwburg De Lawei te Drachten
Inschrijfkosten € 75,- (Goldcard ontvangers mogen gratis deelnemen. Met een Silvercard krijg je € 35,- korting)

Talentontwikkeling

Fulkaan is onderdeel van Keunstwurk, het is de talentontwikkelaar voor jonge musici in Friesland: van hafabra – harmonie, fanfare, brassband – tot klassieke ensembles en popbandjes. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen om op een ongedwongen en constructieve manier hun talent te vergroten. 

Contactpersoon
Miriam StoffelsmaCreatief producent Fulkaan
Telefoon:058-2343407
Mobiel:06-13566176