Menu
Mijn Keunstwurk

fulkaan Simmer Akademy

27 augustus t/m 1 september 2018

Tijdens de Simmer Akademy krijg je als talentvolle jongere (van 11 t/m 20 jaar) in de disciplines muziek, zang en theater de kans om je te ontwikkelen. Je wordt daarbij ondersteund door de allerleukste vakdocenten en coaches in vele inspirerende workshops. Er is volop ruimte voor creatie en inspiratie! Samen met de deelnemers van de andere disciplines werk je aan een gezamenlijke productie in de vorm van een eindpresentatie. Deze eindpresentatie mag je op de laatste dag van de Simmer Akademy presenteren aan je ouders en familie.

De Simmer Akademy is een jaarlijks terugkerend onderdeel van fulkaan en vindt plaats van maandag 27 augustus t/m zaterdag 1 september 2018 in De Lawei in Drachten. De eerste twee dagen staan in teken van verdieping in je eigen discipline. Na een vrije dag op woensdag, worden op donderdag de groepen gecombineerd tot unieke cross-overs. Deze cross-overs worden op zaterdag 1 september gepresenteerd.

Praktische informatie

Data Maandag 27 augustus t/m zaterdag 1 september 2018 (woe 29 aug. vrij)
Tijd Van 9:30 - 17:00 uur
Locatie Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL in Drachten
Voor wie? Getalenteerde jongeren (11 t/m 20 jaar) muziek, zang & theater
Kosten per deelnemer € 75,-

fulkaan Simmer Akademy 2017
Tijdens de fulkaan Simmer Akademy 2017 zijn we aan de slag gegaan met het LF2018 lied ‘Seis Oere Thús’. Check hier de clip:

'Seis Oere Thús' met Fulkaan

Super trots op onze versie van het lied ‘Seis Oere Thús’. Check hier de videoclip met alle deelnemers van de Fulkaan Simmer Akademy 2017. Was je erbij? #like #deel en #tag.KUO Akkemei Vd Veen Pim Steemers Arthur Kerklaan Amber Joy Weel Fardau van der Woude Maaike Boonstra Wiebe Kaspers Florian Den Hollander Daan Slagter Sjors Dijkstra Nynke Laverman Dominique Rombouts Hendrik de Boer Andries Kramer Dwarsfluitles Bij Jacqueline Kees Romers Janneke de Haan De Producer School Peter Van der Graaff Meneer Produceer Jeffry Frikken Reinout Douma Hidde Simons Wendy Viel-Marks Jos Boerland Johannes Terpstra Aafje Stolte Akke Kooistra-Van Der Staal Rozemarijn Strubbe Jornt Karel Ilse Schreur Douwe Zeldenrust Marijn BruinenOMF – Friese Muziekbond Schouwburg De Lawei Stichting Amateurtoaniel Fryslân

Geplaatst door Fulkaan op Dinsdag 3 oktober 2017

Contactpersoon
Jornt KarelProjectondersteuner
Werkdagen:di, do
Telefoon:058 234 34 45