Menu
Mijn Keunstwurk

FULKAAN | Zangclinic Wouter Hamel (gratis)

Zaterdag 22 april 2023

Voor zangers en zangeressen van ieder niveau van 12 tot 22 jaar!

Zing jij de sterren van de hemel?

De Haagse Wouter Hamel wordt met zijn jazzy stem ook wel de Nederlandse Michael Bublé genoemd. En dat is best wel een hele eer! Hij won in 2005 het Jazz Vocalisten Concours en schoof daarna aan bij De Wereld Draait Door, Pauw & Witteman en Linda’s Zomerweek. 

Wouter Hamel stond onder andere op Noorderslag in Groningen en trad samen met Benny Sings op in de Billboard Live Clubs in Osaka en Tokyo. Zijn meest recente album kwam uit in 2019 met de naam Boystown. In april komt hij naar onze provincie om speciaal voor Friese zangers en zangeressen een clinic te geven. Hij geeft je tips, je mag hem álles vragen en je wordt begeleid door zijn pianiste. Gaaf toch?

Praktische informatie

De clinic is op 22 april te volgen van 15.00 tot 16.30 in de Lawei in Drachten. Zangers en zangeressen van ieder niveau zijn welkom om zich aan te melden. Neem je beste stem mee!

Ook leuk: als deelnemer van de clinic krijg je €5,- korting op twee kaartjes voor de voorstelling van Wouter Hamel op 22 april (20.15 uur).

Talentontwikkeling

Fulkaan is onderdeel van Keunstwurk, het is de talentontwikkelaar voor jonge musici in Friesland: van hafabra – harmonie, fanfare, brassband – tot klassieke ensembles en popbandjes. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen om op een ongedwongen en constructieve manier hun talent te vergroten.

Contactpersoon
Renske WijmaProjectleider Fulkaan
Werkdagen:ma & di
Mobiel:0640185916