Menu
Mijn Keunstwurk

It Bûtenboarterswykein 2023

Zaterdag 8 juli en zondag 9 juli 2023

Keunstwurk presenteert een bruisend weekend speciaal voor (semi-)professionals van álle leeftijden die werkzaam zijn in het (amateur) theaterveld van Fryslân! Bomvol masterclasses, netwerk, diverse activiteiten en nostalgie naar het schoolkamp van vroeger.

Ben je werkzaam in het (amateur) theaterveld van Fryslân en op zoek naar mogelijkheden om jezelf bij te scholen, nieuwe inspiratie op te doen en wil je je netwerk verbreden? Wellicht nieuwe ideeën laten ontstaan of sparren met iemand over een idee wat je al hebt? En mis jij stiekem ook het ‘schoolkamp-gevoel’ van vroeger?

It Bûtenboarterswykein heeft het allemaal in zich! Zo kun je onder andere masterclasses volgen en leer je andere professionals kennen die werkzaam zijn in het Friese (amateur)theaterveld, steken we in de avond het kampvuur aan, komen de voetjes wellicht van de vloer onder een prachtige sterrenhemel en ontwaken we de volgende ochtend met een heerlijke inspiratiesessie én.. én.. én nog vele andere heerlijke activiteiten!

Een geheel verzorgd weekend (all-inclusive (vega), op je slaapzak/tentje na) met vooral een dosis nieuwe inspiratie om het nieuwe seizoen in te gaan. Meld je nu aan via de onderstaande aanmeldknop en verzeker jezelf van een (camping)plekje (vol is vol).

Binnenkort maken we de masterclass-docenten bekend

Liever niet in een tentje?
Boek dan zelf één van de accommodaties die mogelijk nog beschikbaar zijn via De Omleiding.