Menu
Mijn Keunstwurk

Jongerentheaterdag

Zondag 12 maart 2023

VOOR IEDEREEN VAN 13 T/M 23 JAAR
Inclusief voorstellingsbezoek op 16 maart!

Vind je het leuk om met toneel bezig te zijn en heb je zin om super veel te leren en te ontdekken?  Op de jongerentheaterdag kun je ongeremd met je passie voor theater aan de slag. Plezier, verbeelding en nieuwe dingen uitproberen staan centraal deze dag.

De jongerentheaterdag is een gezamenlijk initiatief van Tryater, Iepen DoEk, Meeuw jonge theatermakers en Keunstwurk. We willen jongeren in Fryslân de kans te geven met theater bezig te zijn in een professionele omgeving met inspirerende docenten

De Kapsalon

En deze dag is niet het enige! Nee, op donderdag 16 maart gaan we met zijn allen naar de voorstelling De Kapsalon van Meeuw jonge theatermakers. Een inspirerende voorstelling en een leuk moment om elkaar weer terug te zien ná 12 maart.

Het toegangskaartje voor deze voorstelling zit bij de prijs in en je ziet deze voorstelling op locatie in de stad.

Programma op zondag

Op zondagochtend 12 maart doe je mee aan meerdere workshops van theaterdocenten uit de praktijk.

Na het ochtendprogramma waarin je workshops hebt gevolgd, werken we in de middag toe naar een korte voorstelling of scène die we voor elkaar spelen. Met één van de theaterdocenten waar je in de ochtend les van hebt gehad, duik je het diepe in! De theaterdocent zit nu in de regisseursstoel en zal samen met jullie een herhaalbare scene of korte voorstelling maken. Want dat is immers ook theater; iets instuderen en het vervolgens spelen alsof je het voor het eerst doet. Super leerzaam, in de spotlight en met applaus!