Menu
Mijn Keunstwurk

Jongerentheaterdag

Zondag 27 februari én zaterdagavond 26 februari 2022

Heb jij ook zo’n zin om met theater bezig te zijn en meer te leren over toneelspelen en theater maken? Kom dan zondag 27 februari naar onze Jongerentheaterdag. Je krijgt workshops van inspirerende theaterdocenten en werkt in de middag toe naar een korte presentatie in de grote zaal van Tryater.

De Jongerentheaterdag wordt georganiseerd door Keunstwurk, Meeuw Jonge Theatermakers, Iepen DoEk en Tryater. We willen jongeren (13 t/m 23 jaar) in Friesland de kans te geven met theater bezig te zijn in een inspirerende omgeving met inspirerende docenten.

We starten de avond ervoor al!

Om alvast in de mood te komen gaan we de avond ervoor samen naar de voorstelling No Guts No Glory van Meeuw Jonge Theatermakers. Een inspirerende voorstelling en supertoffe kick-off! Het toegangskaartje voor deze voorstelling zit bij de prijs in en je ziet deze voorstelling in de grote zaal bij Tryater. Weet je het gebouw meteen te vinden voor de volgende dag.

Programma op zondag

Op zondagochtend 27 februari doe je mee aan meerdere workshops van theaterdocenten uit de praktijk. Klik op de button ‘meer info/aanmelden’, daar stellen we ze aan je voor!

Na de workshops en de lunch werken we in de middag toe naar een korte voorstelling of scène die we voor elkaar spelen. Met één van de theaterdocenten waarvan je in de ochtend les hebt gehad ga je het diepe in! De theaterdocent zit nu in de regisseursstoel en zal samen met jullie een herhaalbare scène of korte voorstelling maken. Want dat is immers ook theater; iets instuderen en het vervolgens spelen alsof je het voor het eerst doet. Super leerzaam, in de spotlight en met applaus!

  • KORTING: ben je als toneelvereniging aangesloten bij Iepen DoEk (voorheen staf)? Dan ontvang je een korting van 10 euro! Gebruik kortingscode: iependoek2022

Aanmelden

Heb je er nu net zoveel zin in als wij? Geef je dan snel op en vertel het vooral verder aan je vrienden die dit moeten weten. We zien je graag op zondag 27 februari!

E-flyer Jongerentheaterdag >> om door te sturen!


Op de jongerentheaterdag is er in de middag ook een programma voor regisseurs en theatermakers die werkzaam zijn in het jongerentoneel.