Menu
Mijn Keunstwurk

Keunstwurk Cultuurbar | UITfestival

Zondag 2 september 2018

De Keunstwurk Cultuurbar presenteert met trots een klein voorproefje van de opera Samson en Dalila van Albert Bonnema. Een bijzondere Never Ending Orchestra productie die eind november wordt opgevoerd in Gorredijk.

Stap op het pontje in de Prinsentuin, vaar mee met de sterke held Samson (Albert Bonnema) en laat je in vervoering brengen door de verleidelijke Dalila (Carina Vinke). Er zijn 5 voorstellingen van ongeveer 15 minuten: 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur en 17.00 uur. Tickets kun je krijgen bij de Cultuurbar, vlakbij de halte van het pontje. LET OP! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen: maximaal 6 personen per voorstelling, anders zinkt het pontje!

Pop-up preview 4×8 Festivaldans

Naast de opera is er op verschillende tijden een pop-up preview van de 4×8 Festivaldans die tijdens de aankomende Friese Dansdagen (4 t/m 8 oktober) in première gaat. De choreografie, bedacht door zes Friese dansdocenten, bestaat uit verschillende dansstijlen (van salsa via hiphop en vogue tot Ierse dans) en is zo gemaakt dat iedereen mee kan doen.

Kleurijkste trap van Leeuwarden

Voor de kinderen hebben we een krat vol met krijtjes om van de trap naar het Pier Pander Museum de kleurrijkste trap van Leeuwarden te maken.


Wil je meer weten over Keunstwurk? Kom dan even langs bij de Cultuurbar voor een bekertje ijskoude limonade. Dan vertellen we je graag over de verschillende projecten waar we bij betrokken zijn en kunnen we je eventueel van advies voorzien als je rondloopt met een geweldig idee voor kunst en cultuur in Fryslân.