Menu
Mijn Keunstwurk

Module Regie | Basis coaching & overdracht

Start dinsdag 18 augustus 2020

In deze module van acht lessen leer je over wie je bent als coach en maak je kennis met het coachen van spelers in een scène.

Bij docent Theo Woudstra leer je wat een coach is. In twee lessen doceert hij je de basisvaardigheden van het coachen. Je leert de ”do’s and don’ts” van het coachen, wordt uitgedaagd om over coaching na te denken en je krijgt tips over mogelijke bronnen voor zelfstudie.

Docent Luuk Eisema past in zijn lessen een methode van coachen toe. De cursisten zijn wisselend speler en regisseur. Je ervaart op deze wijze wat het is om spelers te coachen maar ook wat die coaching veroorzaakt bij de speler.

Je leert werken met een analysemethode die speciaal voor de opleiding is ontwikkeld. Iedere cursist werkt als coach één keer met de methode in de praktijk. Je ontvangt een korte reader met daarin het theoretische gedeelte van de module:

  • Informatie over de basiselementen van een goede coaching
  • Wat voor coach ben je zelf?
  • Do’s and don’ts van het coachen
  • Basis voor een methode van coaching

De module wordt afgesloten met het uitreiken van je bewijs van deelname.

Aanmelden
Meld je nu aan. Dit kan tot maandag 17 augustus 2020.


Over de docenten

Theo Woudstra is oorspronkelijk opgeleid tot docent. Hij is daarna leidinggevende geweest bij Achmea en ondertussen speelde hij verdienstelijk in het amateurtheater in Leeuwarden. Een toegankelijke procesbegeleider met waardevolle coachervaring.

Luuk Eisema uit Lekkum is adviseur theater bij Keunstwurk. Tevens is hij regisseur en docent theater vanaf 1985. Hij is assessor op de NHL Stenden Hogeschool docent theater waar hij studenten beoordeelt. Hij houdt van voorstellingen die vanuit de deelnemers zelf worden ontwikkeld. Altijd speelt de inbreng van de deelnemers een belangrijke rol.


 

Contactpersoon
Luuk EisemaAdviseur Theater, Studieleider Regieopleiding
Werkdagen:di
Telefoon:058 234 34 42