Menu
Mijn Keunstwurk

Moetingsjûn Verenigingsscan

Donderdag 10 maart 2022

Hoe staat jouw vereniging ervoor? Loopt alles op rolletjes of hebben jullie wensen voor de toekomst? Met de Verenigingsscan van Keunstwurk krijg je inzicht in je vereniging. Je brengt jullie ontwikkeling in kaart en zet doelen om in concrete plannen.

Je kunt De Verenigingsscan zelfstandig invullen met gebruik van de handleiding, maar je kunt je ook aanmelden voor een van de Moetingsjûnen. Daarin kun je al je praktische vragen stellen over de scan, maar gaan we ook met elkaar in gesprek over de toekomst van je vereniging. Zo kun je als verenigingen van elkaar leren en elkaar verder helpen.

Tijdens de bijeenkomsten op locatie is het ook mogelijk om tijdens het tweede deel van de avond 1-1 begeleiding te krijgen bij het invullen van de scan. Dit is bij de online sessies helaas niet mogelijk.

De Cultuurverbinders  gaan ook graag met je in gesprek om samen te kijken hoe je jullie ontwikkelingsdoelen om kunt zetten naar een concreet plan. Zij kunnen jouw vereniging ook adviseren bij de verdere uitvoering van jullie plannen. Je kunt op de Moetingsjûn een afspraak maken of contact zoeken via onze cultuurverbinders.

Corona
De Moetingsjûnen organiseren we conform de richtlijnen van het RIVM

Praktische informatie

Voor wie bestuursleden of afgezanten van koren, muziek-, dans- en theaterverenigingen
Datum Donderdag 10 maart 2022
Tijd 19.30 - 22.00 uur
Locatie Keunstwurk – Snekertrekweg 1, 8912 AA, Leeuwarden
Kosten gratis
Aanmelden De inschrijving voor deze avond is gesloten; nog open is 13 april en 17 mei.
Corona We hanteren de dan geldende richtlijnen van het RIVM
Contactpersoon
Rozemarijn StrubbeAdviseur Kennis Cultuurparticipatie
Werkdagen:ma, di, do
Telefoon:058 234 34 50
Mobiel:06-83428984