Menu
Mijn Keunstwurk

Netwerkborrel en workshops Steunpunt Beeldende Kunst

vrijdag 17 februari 2023

Op vrijdag 17 februari 2023 organiseren Milena en Hannah van het Steunpunt Beeldende Kunst tijdens LUNA een netwerkborrel voor Friese kunstinstellingen, organisaties en beeldend kunstenaars. Wat is er nou leuker dan met elkaar kletsen onder het genot van een hapje en drankje?

Werkzaam als professional uit het kunstwerkveld in Friesland? Dan is dit de uitgelezen kans om nieuw en al bestaand talent te ontmoeten, iets waar we na de afgelopen jaren bijna allemaal behoefte aan hebben. Bovendien is de borrel ook een goed moment om kennis te maken met de nieuwe aanjagers van het steunpunt.

Voor beeldend kunstenaars is er nog meer te doen dan alleen borrelen en netwerken. Voorafgaand aan de netwerkborrel worden er namelijk twee leuke en leerzame workshops gegeven. Niet onbelangrijk: de onderwerpen van de workshops kan je gelijk in de praktijk brengen. Henk Rigter van Mooiedingenmakers geeft namelijk een workshop over hoe je nou goed kan netwerken en Marion Beltman, werkzaam als organisatieadviseur in de kunst & cultuur wereld leert je een artist statement schrijven. Iets wat je niet alleen goed kan gebruiken tijdens je ‘elevator pitch’ op de netwerkborrel, maar ook erg belangrijk om te hebben als je fondsen en subsidies wil aanschrijven als kunstenaar. Tegen een kleine vergoeding kun je je voor beide workshops aanmelden.

Voor wie?

Friese kunstinstellingen, organisaties en beeldend kunstenaars werkzaam en/of woonachtig in Friesland.

Kosten

Deelname aan de netwerkborrel is gratis, aanmelden is wel verplicht. Voor deelname aan beide workshops wordt op locatie een bijdrage van €10 gevraagd.

Workshops

  • Netwerken: hoe je dat? door Henk Rigter, medeoprichter van Mooiedingenmakers
  • Artist statement schrijven door: Marion Beltman werkzaam als Organisatieadviseur Kunst en Cultuur

Programma

12.30 uur Workshop 1
14:00 uur Korte pauze
14:15 uur Workshop 2
15:45 uur Inloop netwerkborrel
16:00 uur Welkomstwoord netwerkborrel

Aanmelden

Je kunt je t/m dinsdag 14 februari 2023 aanmelden via onderstaande button.

Informatie

Datum Vrijdag 17 februari 2023
Locatie Centrale Hal, Snekertrekweg 1, 8912AA Leeuwarden
Tijd Van 12:30 tot 18:00
Contactpersonen
Hannah StienstraJunior adviseur Beeldende Kunst
Werkdagen:wo, do
Telefoon:058-2343435
Milena BleeksmaAdviseur Beeldende Kunst
Werkdagen:wo
Mobiel:06-20244447