Menu
Mijn Keunstwurk

Ontmoeting Cultuurplatform Noardeast-Fryslân

Woensdag 20 april 2022

In Noardeast - Fryslân zijn veel amateurkunstverenigingen, kunstenaars, culturele ondernemers, muziekdocenten, theaterspelers, zangers en nog veel meer. Zo veel mensen die bezig zijn met kunst en cultuur, en toch is het vaak lastig om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen.

Door mee te doen met een cultuurplatform, kan iedereen uit het culturele veld elkaar beter vinden en wordt kunst en cultuur beter op de kaart gezet.

Daarom nodigen de gemeente en Keunstwurk iedereen uit het culturele veld uit om te kijken hoe een cultuurplatform voor ons in Noardeast–Fryslân kan werken.

Op 20 april is iedereen welkom in De IJsherberg in Dokkum. Van half 8 tot half 10 hoor je onder andere hoe zo’n platform werkt in de gemeente Westerkwartier.  Maar gaan we vooral samen uitvogelen hoe het in Noardeast-Fryslân kan werken.

Aanmelden

Aanmelding via a.stolte@keunstwurk.nl met vermelding van naam en eventueel bijbehorende vereniging, collectief of ander verband.

Bekijk hieronder alvast de agenda van de avond.

Praktische informatie

Voor wie spelers, zangers, makers en iedereen die meedoet op gebied van kunst en cultuur in Noardeast-Fryslân
Datum woensdag 20 april
Tijden 19:30-21:30 uur
Locatie De IJsherberg, Harddraversdijk 1, 9101 XA  Dokkum
Kosten gratis
Aanmelden via a.stolte@keunstwurk.nl met vermelding van je naam eventueel bijbehorende vereniging, collectief of ander verband.
Contactpersoon
Gerda Roorda
Telefoon:058 234 34 13