Mijn Keunstwurk

Oriëntatiebijeenkomsten Opleiding tot regisseur in het amateurtheater

8 september, 6 oktober en 10 november 2018

Ben jij een inspirator en aanjager van creatieve projecten in jouw dorp of stad? Ben je artistiek, stressbestendig en kan je ook goed samenwerken? Dan is dit misschien wel de opleiding voor jou! De regieopleiding, de opleiding tot regisseur in het amateurtheater, gaat in januari 2019 weer van start. Je kunt je alvast inschrijven voor de oriëntatie bijeenkomsten in september, oktober en november. Twijfel je nog? Lees dan verder!

Wat kun je na deze opleiding?
In drie jaar haal je het Fryske én landelijke regie certificaat ‘Regisseur in het Amateurtheater’. Je bent in staat om zelfstandig creatieve processen om te zetten in een toonaangevende voorstelling met amateurs.

Toelating
Tijdens de oriëntatie bijeenkomst(en) wordt vanzelf duidelijk of de opleiding wat voor jou is, dus kom ook zeker! Je ondergaat lesvormen waardoor je een idee krijgt wat er aangeboden wordt op het gebied van spel, methodiek, coaching, overdracht en dramaturgie. Daarnaast wordt er informatie gegeven over hoe de opleiding opgebouwd is. Natuurlijk is er ook tijd voor vragen en/of opmerkingen.

Praktische informatie | oriëntatiebijeenkomsten

Oriëntatiebijeenkomst 1 Zaterdag 8 september - 10.00u tot 12.30u
Oriëntatiebijeenkomst 2 Zaterdag 6 oktober - 10.00u tot 12.30u
Oriëntatiebijeenkomst 3 Zaterdag 10 november - 10.00u tot 12.30u
Locatie Keunstwurk | Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Meer informatie over de opleiding en aanmelden