Menu
Mijn Keunstwurk

STIPE | Nu gratis greidesessie voor jouw initiatief

Zaterdag 14 september 2019

Herinner jij de Greidesessies van LF2018 nog? Tijdens deze sessies werkten we in co-creatie aan plannen en initiatieven voor de ‘mienskip’. Om net als toen de aandacht te vestigen op mooie ideeën organiseert Stipe de zogenaamde ‘Greidesessies’. Loop jij al een tijdje rond met een mooi plan voor jouw dorp, stad en/of gemeenschap? En wil je dat jouw mooie idee ook daadwerkelijk een project wordt? Meld je dan aan!

Mienskip-projecten hebben een veel grotere kans van slagen wanneer ze ook echt worden gedragen door de mienskip. Wanneer er gedeeld eigenaarschap is voor het project voelen meer mensen zich ermee verbonden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Tijdens deze co-creatie sessies ga je aan de slag met je eigen plan, maar ook met de plannen van anderen. Samen weet je namelijk meer, ken je veel meer mensen en met elkaar ben je vele malen creatiever, toch?

Werkvorm

We zetten verschillende werkvormen in waarmee we gezamenlijk jouw plan nog gaver, verrassender en origineler gaan maken. Én we gaan ook anderen enthousiast maken om zich aan het plan te verbinden. Zo vergroten we de kans dat het plan slaagt en is de mienskip-basis van het plan veel sterker.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de greidesessie! Dit kan t/m maandag 9 september 2019.

Praktische informatie

Datum Zaterdag 14 september 2019
Tijd Start greidesessie 9.30 tot 16.30 uur (inloop 9.15 uur)
Locatie Keunstwurk, Yn Blau, Wissesdwinger 1, 8911 ER in Leeuwarden
Kosten Gratis
Taal De greidesessie is Nederlandstalig
Aanmelden Kan t/m maandag 9 september 2019

De greidesessie komt tot stand in samenwerking met Gave Dingen Doen

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:06 48497086