Menu
Mijn Keunstwurk

Stipe online cursus | Begroten is ook een kunst

Start vrijdag 16 september 2022

Je (culturele) plan is gemaakt. Check! Maar is je project financieel haalbaar? Je laat je liever niet verrassen dus maak je vooraf een realistische begroting. Met deze begroting maak je overzichtelijk wat de te verwachten kosten zijn en hoe je deze denkt te gaan dekken. En niet te vergeten, het is natuurlijk fijn dat je begroting één-op-één aansluit bij je plan.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je begroting? Meld je aan voor de online cursus ‘Begroten is ook een kunst’ die start op vrijdag 16 september 2022. 

Je maakt kennis met de basisvaardigheden voor het maken van een gestructureerde begroting voor je cultuurproject. Met behulp van een goed werkbaar begrotingsformat kun je tijdens het doorlopen van deze cursus een begroting voor je eigen project opstellen.

De indeling van de cursus:

  • Les 1: een structuur om je uitgaven overzichtelijk op te stellen
  • Les 2: de opzet van een dekkingsplan
  • Les 3: in gesprek met de docent via Zoom

De cursus bestaat uit twee lessen die je ontvangt via de mail en één Zoom-sessie waarin je kennismaakt met de docent Lummie Fokkema en de andere cursisten. Tijdens deze Zoom-les gaan we iets dieper in op de praktijk en kun je vragen stellen aan elkaar en aan de docent. Ook uitzonderingen en praktische afwegingen komen aan bod. Want het maken van een begroting voor een cultuurproject is niet een statische activiteit.

Begrotingsformat
Bij deze cursus ontvang je het Stipe-begrotingsformat voor cultuurprojecten die je kunt gebruiken voor je opdrachten.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m donderdag 15 september 2022.

Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051