Menu
Mijn Keunstwurk

STIPE online cursus | Film je eigen dorp

Start maandag 19 oktober 2020 (geannuleerd!)

Deze cursus is geannuleerd

Lijkt het je leuk een documentaire te maken over je eigen dorp? Of een speelfilm met een toneel- of muziekvereniging? Ben je al actief in het vastleggen van gebeurtenissen in je eigen omgeving en wil je jezelf nog meer ontwikkelen? Dan is de cursus ‘Film je eigen dorp’ iets voor jou. Je maakt kennis met de inhoudelijke en praktische zaken die relevant zijn voor het maken van een film. De cursus wordt georganiseerd door Keunstwurk in samenwerking met New Noardic Wave.

De cursus is voor jou als amateur of semi-professional die een speelfilm of documentaire wil maken over het eigen dorp of een gebeurtenis in je omgeving. Je bent bijvoorbeeld actief binnen een dorpsbelang, vereniging, iepenloftspul-organisatie, lokaal festival of ad hoc productiegroep en wilt graag film inzetten om een verhaal, dat in het dorp speelt, vast te leggen.

Er zijn vier gezamenlijke cursusmomenten, tussendoor maak je huiswerk, werken we toe naar een geschreven filmplan en een korte gefilmde teaser.

Deelname
Het in bezit zijn van en enige ervaring met een camera is een pre voor het volgen van deze cursus.

Aanmelden
Deze cursus is geannuleerd

Praktische informatie

Cursustype Dit is een online cursus. Op verzoek kun je de cursus op locatie volgen (beperkt aantal plekken). Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.
Data Maandag 19 oktober, 2, 16, 30 november & 14 december 2020
Tijd Van 19.30 tot 22.00 uur (inloop 19.00 uur)
Locatie Nummer 39, Voorstreek 39 in Leeuwarden
Prijs € 120,-
Aanmelden Kan tot maandag 12 oktober 2020
Taal De cursus is Nederlandstalig
Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051