Mijn Keunstwurk

STIPE Workshop | Projectplan schrijven

Donderdag 8 oktober 2020

Eén van de vele dingen die je moet doen voor je project is bijvoorbeeld fondsenwerven. Daarvoor heb je een projectplan nodig waar iedereen enthousiast van wordt. Zo’n schitterend projectplan ga je natuurlijk ook gebruiken om andere partijen, zoals sponsoren, je gemeente, of je plaatselijke verenigingen mee te krijgen in jouw plan.

In de workshop Projectplan schrijven nemen we stapsgewijs de vijf onderdelen van een projectplan door. Bij elk onderdeel gaan we in op wat je vooral niet moet vergeten én natuurlijk de te vermijden valkuilen. Daarnaast gaan we ook in op een slimme opzet van je begroting waar je het gehele draagvlak van je project vanaf kunt lezen!

Bij de workshop wordt het STIPE Plannenboek gebruikt. Het plannenboek geeft informatie, tips, richtlijnen en suggesties voor alles wat komt kijken bij het maken van culturele projecten, social media, cultuureducatie, begroten, het aanvragen van subsidie – en nog veel meer. Dit plannenboek is inbegrepen bij de prijs.

Je krijgt les van Judith Baarsma. Judith werkt vanaf het begin bij het STIPE team en heeft de afgelopen jaren veel projectplannen beoordeeld en van advies voorzien. Ze heeft ervaring in het fondsenwerven en heeft zitting gehad in commissies ter beoordeling van aanvragen.

Aanmelden
Je kunt je tot donderdag 1 oktober 2020 aanmelden.

Aanmelden

Deze bijeenkomst organiseren we conform de richtlijnen van het RIVM.

Praktische informatie

Soort Dit is een online workshop. Op verzoek kun je de cursus op locatie volgen (beperkt aantal plekken) Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.
Datum Donderdag 8 oktober 2020
Tijd Start workshop van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Kosten € 30,- (betaling via iDEAL)
Taal De cursus is Nederlandstalig
Aanmelden kan tot en met 1 oktober 2020

Stipe.frl De online TOOLBOX voor het maken van je eigen projectplan
Stipe is een initiatief van Keunstwurk & LF2018.

Contactpersoon
Lummie FokkemaCoördinator
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:058 234 34 43