Menu
Mijn Keunstwurk

Stipe Workshop | Projectplan schrijven

Let op! deze workshop is verschoven naar maandag 13 mei 2019

Eén van de vele dingen die je moet doen voor je project is bijvoorbeeld fondsenwerven. Daarvoor heb je een projectplan nodig waar iedereen enthousiast van wordt. Zo’n schitterend projectplan ga je natuurlijk ook gebruiken om andere partijen, zoals sponsoren, je gemeente, of je plaatselijke verenigingen mee te krijgen in jouw plan.

In de workshop Projectplan schrijven nemen we stapsgewijs de vijf onderdelen van een projectplan door. Bij elk onderdeel gaan we in op wat je vooral niet moet vergeten én natuurlijk de te vermijden valkuilen. Daarnaast gaan we ook in op een slimme opzet van je begroting waar je het gehele draagvlak van je project vanaf kunt lezen!

Bij de workshop wordt het STIPE Plannenboek gebruikt. Het plannenboek geeft informatie, tips, richtlijnen en suggesties voor alles wat komt kijken bij het maken van culturele projecten, social media, cultuureducatie, begroten, het aanvragen van subsidie – en nog veel meer. Dit plannenboek is inbegrepen bij de prijs.

Je krijgt les van Judith Baarsma. Judith werkt vanaf het begin bij het STIPE team en heeft de afgelopen jaren veel projectplannen beoordeeld en van advies voorzien. Ze heeft ervaring in het fondsenwerven en heeft zitting gehad in commissies ter beoordeling van aanvragen.

Praktische informatie

Datum Maandag 13 mei 2019
Tijd Start workshop van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Kosten € 30,- (betaling via iDEAL)
Taal De cursus is Nederlandstalig
Aanmelden kan tot en met 12 mei 2019

Stipe.frl De online TOOLBOX voor het maken van je eigen projectplan
Stipe is een initiatief van Keunstwurk & LF2018.

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:06 48497086