Menu
Mijn Keunstwurk

Training | Stemtraining voor beroepssprekers

Zaterdag 16 november 2019

Geef jij veel presentaties of sta jij als docent voor de klas? Dan vraag je veel van je stem en kan het best eens zo zijn dat ’ie niet altijd goed mee wil werken. Keunstwurk organiseert samen met Zangles Friesland op zaterdag 16 november 2019 om 10.00 uur de ‘Stemtraining voor beroepssprekers’. In deze training leer je hoe je je stem op een gezonde manier kan gebruiken tijdens het spreken en zingen.

 

In deze training richten wij ons op de STEM van (beroeps)sprekers! Als spreker of docent maak je veel gebruik van je stem. Nog veel meer dan in andere beroepen het geval is. Het lesgeven kun je zien als ‘topsport voor je stem’. Als spreker maak je lange dagen waarbij je je stem volop moet gebruiken, soms zowel in het spreken als in het zingen.

 

Inhoud training
In de training krijg je informatie over de werking van je stem, stemverzorging, gezond stemgebruik en het ontstaan van stemproblemen. Maar je gaat vooral ook zelf aan de slag om te ervaren wat je met je stem kunt en hoe je hier nog meer uit kunt halen dan je van te voren dacht. Je ontvangt praktische en concrete tips van twee professionele zangcoaches (waarvan één ook logopedist is) die gespecialiseerd zijn in de stem. Ook ontvang je handvatten om zekerder voor een groep te staan.

  • Je hoeft geen bepaald zangniveau te beheersen
  • Er is gelegenheid om je ‘stemvragen’ te stellen
  • Je ontvangt een (goodie)bag vol ervaring, kennis en fijne tips!

Kortom, een training om je bewust te worden van de kracht van je stem en hoe je daar op een zorgvuldige manier mee om kunt gaan.

Je kunt je t/m vrijdag 15 november aanmelden. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in zingen of spreken.

Contactpersoon
Gerda RoordaCoördinator Cultuurparticipatie
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:058 234 34 13