Mijn Keunstwurk

Voorronde Kunstbende Friesland

Zondag 19 april 2020

Schrijf je nu in voor de voorronde van Kunstbende, de talentenwedstrijd voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Deelnemers aan de voorronde worden uitgenodigd (gratis) mee te doen aan de workshopdagen. Tijdens deze dagen leer je de andere deelnemers kennen en bereid je onder begeleiding van professionals jouw act, performance en/of werk voor.

Wedstrijdcategorieën
Sinds 17 september 2019 erkent Kunstbende de categorie influencer als officiële kunstvorm. Het platform geeft content-creators een eigen podium waarbij ze kans maken om de prijs voor ‘Beste Influencer’ in de wacht te slepen. De andere categorieën zijn: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.

Voorrondes
In elke provincie vinden er voorrondes plaats. Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen wordt er voorafgaand aan de voorronde een voorselectie gemaakt. De winnaars van de selectierondes gaan door naar de voorronde. De winnaars van de voorrondes gaan door naar de finale tijdens Kunstbende Creators Festival 2020 op zaterdag 27 juni 2020 in Westergas in Amsterdam.

Meer informatie & aanmelden

Per 1 juli 2019 heeft Keunstwurk een nieuwe regionale partner voor de uitvoering van Kunstbende. Niet alleen de voorronde maar ook de projectleiding wordt opgepakt door Schouwburg De Lawei in Drachten. Ilse Schreur is aangesteld als nieuwe projectleider en samen met Gerda Roorda (adviseur van Keunstwurk) maakt De Lawei zich op voor het 30-jarige jubileum van Kunstbende wat in april 2020 gaat plaatsvinden.

Contactpersoon
Gerda RoordaAdviseur Muziek & Cultuureducatie
Werkdagen:di, wo
Telefoon:058 234 34 13