Menu
Mijn Keunstwurk

Webinar | Financiën voor je vereniging

Donderdagavond 29 april 2021

Bekijk hier Presentatie Clubplan (pdf)
Bekijk hier Presentatie Stipe (pdf)


Wat kan een fonds voor jouw vereniging betekenen? Heb je al nagedacht hoe jouw vereniging zich presenteert naar sponsoren? Tijdens dit webinar ga ja aan de slag samen met andere verenigingen en leer je hoe jij extra financiën kunt binnenhalen voor je vereniging.

Tijdens de webinar, die we samen met Doarpswurk en Sport Fryslân organiseren in het kader van de campagne Leve de Vereniging!, hebben we twee workshopsrondes, waarin je informatie krijgt van experts. Daarnaast is er ruimte voor vragen en een gesprek met andere verenigingen over hun aanpak. De inhoud wordt belicht vanuit verschillende hoeken zodat het interessant is voor zowel een culturele vereniging, een dorpsinitiatief als een sportclub.

Ronde 1: Sponsorbeleid
Nu je weet hoe je je moet onderscheiden, kun je de juiste sponsors aan je binden. Breid je sponsorbestand uit en onderscheid jezelf in de sponsoracties die je organiseert. Harold Dijkstra van Clubplan heeft hiervoor kant-en-klare acties en brengt jou in deze workshop op ideeën!

Ronde 2: Fondsenwerving
Heb je een mooi initiatief? Dan kun je ook subsidie aanvragen bij een fonds. Waar let een fonds op bij een aanvraag? Wat moet er wel in staan en wat juist niet? Hoe vind je het juiste fonds voor jouw aanvraag? Judith Baarsma van het Stipe Adviesloket van Keunstwurk helpt jou op weg.

Programma:

19.30 uur Welkom
19.40 uur Kick off met Eric Sloot van CMV Crescendo Drachten over hun financiële aanpak met o.a. SponsorKliks
19.50 uur Uitleg workshoprondes
19.55 uur Workshopronde 1
20.20 uur Wissel
20.25 uur Workshopronde 2
20.50 uur Plenaire afsluiting
Contactpersoon
Rozemarijn StrubbeAdviseur Kennis Cultuurparticipatie
Werkdagen:ma, di, do
Telefoon:058 234 34 50
Mobiel:06-83428984