Menu
Mijn Keunstwurk

Webinar | Hoe werf je meer leden voor je vereniging?

Donderdag 27 mei 2021

Bekijk de Resultaten Mentimeter (pdf)
Bekijk de Presentatie meer leden werven (pdf)


Bij verenigingen draait het op leden om samen muziek te maken, te sporten of iets voor het dorp te betekenen, maar het is niet altijd gemakkelijk om leden te werven. Daarnaast heeft de coronacrisis ertoe bijgedragen dat leden hun lidmaatschap van de vereniging hebben opgezegd. Hoog tijd om te werken aan het werven van leden voor je vereniging!

Tijdens het webinar ‘Hoe werf je meer leden voor je vereniging?’ bieden we inspiratie en handvatten om meer leden te werven. Dat doen we door ons te richten op 3 doelgroepen: Jeugd (12 tot 18 jaar), 30-plussers en Ouderen. Elke doelgroep heeft andere behoeften en heeft dus ook een andere benadering nodig. In een drietal korte presentaties geven we een aantal handige tips en mogelijkheden, zodat je na het webinar zelf aan de slag kan. Er is ook genoeg ruimte voor tips vanuit jullie eigen ervaring.

Programma:
19:30        Welkom
19:40        Kick Off: hoe staat het met het ledenaantal?
19:50        Hoe werf je meer jeugd?
20:10        Pauze
20:15        Hoe werf je meer 30-plussers?
20:35        Hoe werf je meer ouderen?
20:55        Afsluiting

Een interessant programma dat je vanuit je luie stoel kan volgen.

Vraag op aanmeldformulier
Wat was de meest succesvolle wervingsactie die jouw vereniging heeft opgezet om meer jeugd, 30-plusser of ouderen te werven? Bekijk van de voren of je het antwoord op deze vraag meteen weet, of dat je misschien nog even een medebestuurslid wilt raadplegen.

Praktische informatie

Voor wie verenigingen in Fryslân
Datum 27 mei 2021
Tijd 19:30 - 21:00 uur
Locatie online via Zoom
Prijs gratis

In het kader van de campagne Leve de Vereniging organiseren  Sport Fryslân, Doarpswurk, en Keunstwurk dit webinar om kennis te delen en van elkaar te leren en het verenigingsleven in Fryslân te versterken.

Contactpersoon
Rozemarijn StrubbeAdviseur Kennis Cultuurparticipatie
Werkdagen:ma, di, do
Telefoon:058 234 34 50
Mobiel:06-83428984