Menu
Mijn Keunstwurk

Workshop Broken Brass

Zaterdag 14 november 2020 (wordt verplaatst; nieuwe datum volgt)

Vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen kan de workshop helaas niet plaatsvinden op 14 november. Niet getreurd! De workshop gaat alsnog door, maar dan op een ander moment. Voor nu geldt dat de huidige aanmeldingen gewoon geldig blijven. Wil jij alsnog meedoen aan de Broken Brass workshop, maar heb je je nog niet ingeschreven? Houd dan de socials in de gaten voor de nieuwe datum.

Ben je blazer en wil je weten hoe de Broken Brass sound tot stand komt, wat daar bij komt kijken en hoe je bijvoorbeeld effect pedals kan gebruiken bij blaasinstrumenten? Speel je in een ritmesectie en wil je een keer meespelen in de groove van Broken Brass? Doe dan mee met de Broken Brass workshop op zaterdag 14 november georganiseerd door Fulkaan samen met Opus3.

Tijdens deze workshop worden (amateur)muzikanten uitgedaagd om op een nieuwe manier naar hun instrument te kijken. De workshop is geschikt voor alle koper- en houtblazers, drummers en percussionisten.

Naast een flinke dosis energie en speelplezier, is er tijdens de workshop ook ruimte voor improvisatie, eigen inbreng en creativiteit.

De workshop is gratis toegankelijk.

Contactpersoon
Peter ReenAdviseur Muziek
Telefoon:058 234 34 10