Menu
Mijn Keunstwurk

ZZP Salon | Durf te investeren

Maandag 11 november 2019

Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd makkelijk om ‘de volgende stap’ te zetten. Toch is het belangrijk dat je durft te investeren, in jezelf en in je onderneming.

Tijdens de aankomende ZZP Salon op maandag 11 november om 11.00 uur vertellen drie ondernemers over de belangrijke stappen die zij hebben gezet op het gebied van zelfvertrouwen en ondernemerschap. Als inspiratie voor jouw volgende stap! De Salon vindt plaats bij Nummer 39 in Leeuwarden. Ben jij er (weer) bij?

Aanmelden
Meld je nu aan. Dit kan tot donderdag 7 november.


Programma

We starten met Verzinnige (Linda Sinnege). Linda is cultureel ondernemer en speelt in op het creatief denken en het zelfvertrouwen. En dat is weer nodig om met plezier uitdagingen aan te gaan. De basis van elke culturele ondernemer.

Douwe Huitema, directeur en grafisch ontwerper van BWH ontwerpers, vertelt jou graag zijn ondernemersverhaal. Zijn carrière begon als voetballer maar door een kunstvakopleiding ontwikkelde hij een succesvol bedrijf in de cultuursector. Laat je verrassen door zijn reis en de manier waarop zijn onderneming succesvol is geworden!

Peter van den Dungen, senior private banking bij ABN en penningmeester bij LOF (Leeuwarder Ondernemersfonds), behandelt het investeren in de eigen onderneming. Peter is een “selfmade man” en adviseerde kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Hij heeft een brede interesse en kunst hoort daar zeker bij!

Judith Baarsma geeft een presentatie over De Noordelijke Cultuurlening. Een lening voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties met een droom of ambitie. We the North maakt deze lening samen met Cultuur + Ondernemen mogelijk voor culturele initiatieven in de drie noordelijke provincies. De lening is bestemd voor duurzame investeringen in de beroepspraktijk.


  • Voor specifieke vragen kun je tijdens de ZZP Salon een aanvullende afspraak maken met één van de adviseurs van Keunstwurk.

Praktische informatie

Datum Maandag 11 november 2019
Tijd Van 11.00 tot 14.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur)
Prijs Gratis, inclusief lunch
Locatie Nummer 39, Voorstreek 39, 8911 JJ in Leeuwarden
Voor wie Zzp'ers werkzaam in de culturele sector
Aanmelden Kan tot donderdag 7 november 2019
Contactpersoon
Luuk EisemaAdviseur Theater, Studieleider Regieopleiding
Werkdagen:di
Telefoon:058 234 34 42