Menu
Mijn Keunstwurk

ZZP SALON

Maandag 20 mei 2019

Keunstwurk organiseert regelmatig ZZP Salons voor ZZP’ers in de kunst- en cultuursector, met een knipoog naar de ‘literaire salons’ van weleer. Een bijeenkomst vol informatie en inspiratie en mogelijkheden om te netwerken. De eerstvolgende ‘salon’ is op maandag 20 mei om 10.00 uur bij Keunstwurk. 

Programma

Judith Baarsma start met een inleiding en presentatie over De Noordelijke Cultuurlening. Deze lening is voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties met een droom of ambitie. We the North maakt deze lening samen met Cultuur + Ondernemen mogelijk voor culturele initiatieven in de drie noordelijke provincies. De lening is bestemd voor duurzame investeringen in de beroepspraktijk.

Luuk Eisema, adviseur theater bij Keunstwurk, neemt ons vervolgens mee in het aanbod van Keunstwurk. Waar krijg je tools waarmee je verder op weg kunt? En waar kun je op aansluiten? De agenda van Keunstwurk staat vol met activiteiten en workshops die mogelijkheden bieden voor jouw onderneming. Bijvoorbeeld de workshop Verrassende PR.

Tot slot nemen we een kijkje in de keuken van Mooiedingenmakers. Zij willen het ondernemersklimaat in de noordelijke creatieve en culturele sector verbeteren. Henk Rigter geeft een presentatie en vertelt over wat hun werkwijze zo bijzonder maakt.

De gehele presentatie is in handen van Jamila Faber. Zij is muzikant, schrijver, performer en één van de talentvolle jonge culturele ondernemers in Fryslân.

Voor specifieke vragen kun je tijdens de ZZP Salon een aanvullende afspraak maken met één van de adviseurs.

Praktische informatie

Datum Maandag 20 mei 2019
Tijd Van 10.00 tot 13.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie Yn Blau, Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden (bij Keunstwurk)
Kosten Gratis, inclusief lunch
Aanmelden Aanmelden kan tot vrijdag 17 mei
Contactpersoon
Luuk EisemaAdviseur Theater, Studieleider Regieopleiding
Werkdagen:di
Telefoon:058 234 34 42