Menu
Mijn Keunstwurk

ZZP Salon | maandag 20 mei 2019

Alle ballen in de lucht houden én succesvol zijn. Is dat wat de zzp’er anno 2019 moet? Deze ZZP Salon staat in het teken van overzicht scheppen door middel van tools, verdieping en inspiratie. Want al die ballen in de lucht houden én succesvol zijn, is iets gemakkelijker wanneer je dat samen doet.

De gehele presentatie is in handen van Jamila Faber. Zij is muzikant, schrijver, performer én één van de talentvolle jonge cultureel ondernemers in Friesland. Ze heeft ons op een eigen wijze ingeleid in het thema van de ZZP Salon. Speciaal voor deze editie heeft zij een allesomvattend gedicht geschreven.


Noordelijke Cultuurlening
Judith Baarsma geeft een inleiding en presentatie over De Noordelijke Cultuurlening. Een lening die is opgezet voor kunstenaars en cultureel ondernemers met een droom of ambitie én op zoek zijn naar financiering. Lees hier meer over hoe je dat kan doen en waarom je dat móet doen.

Keunstwurk agenda
Luuk Eisema neemt ons mee in het aanbod van Keunstwurk. Waar krijg je tools waarmee je verder op weg kunt? En waar kun je op aansluiten? De agenda van Keunstwurk staat vol met activiteiten en workshops die mogelijkheden bieden voor jouw onderneming.

Mooiedingenmakers
Als reactie op de culturele braindrain neemt Henk Rigter ons tot slot mee in de keuken van Mooiedingenmakers en vertelt hij over wat collectief werken zo bijzonder maakt. 

Mooiedingenmakers is er om het ondernemersklimaat in de noordelijke creatieve en culturele sector te verbeteren. Zij hebben een club creatieve professionals (a.k.a. Mooiedingenmakers) om zich heen verzameld om zo in het noorden sterker te staan.

Ze organiseren meet-ups over verschillende zzp-thema’s. Je kunt denken aan een collectieve verzekering of hoe je op je oude dag nog een spaarpotje hebt.

Netwerklunch
De ZZP Salon wordt met een gezamelijke netwerklunch afgesloten.

Foto's ZZP Salon

Keunstwurk organiseert regelmatig ZZP Salons voor ZZP’ers in de kunst- en cultuursector, met een knipoog naar de ‘literaire salons’ van weleer. Een bijeenkomst vol informatie en inspiratie en mogelijkheden om te netwerken.

Contactpersoon
Luuk EisemaAdviseur Theater
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:058 234 34 42