Menu
Mijn Keunstwurk

Milena Bleeksma

Adviseur Beeldende Kunst

Maak kennis met Milena

Keunstwurk heeft er een nieuw steunpunt punt bij: Steunpunt Beeldende Kunst Friesland. Ben je beeldend kunstenaar, gevestigd of beginnend, net afgestudeerd of juist autonoom en zoek je verbinding met andere kunstenaars en of opdrachtgevers, heb je vragen over je beroepspraktijk of ben je gewoon even het overzicht even kwijt, dan kun je hier terecht. In mijn functie als senior adviseur beeldende kunst van het steunpunt wil ik je graag helpen, adviseren, en natuurlijk ondersteunen in je zoekproces. Samen met mijn collega Hannah Stienstra, junior adviseur beeldende kunst, willen we ook letterlijk verbinden door het opzetten van workshops, netwerkborrels en masterclasses.

Aangezien ik zelf ook cultureel ondernemer ben, weet ik dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien, en weet ik ook hoe belangrijk het is om een goed netwerk op te bouwen. En dat is lang niet altijd zomaar gefikst. Jaren zwierf ik met mijn festival bedrijf dwars door Europa, maar ben nu weer terug waar ik ooit begon: Friesland, leeuwarden en.. in Drachten waar ik als coördinator beeldende kunst verantwoordelijk ben voor de programmering van de expositieruimte in schouwburg De Lawei.

Ik heb kunst en architectuurgeschiedenis gestudeerd aan de RUG en ben afgestudeerd In Kunst en Kunstbeleid (nu Kunst cultuur en Media). Kunst in de breedste zin van het woord is waar mijn hart altijd sneller van gaat kloppen.

Je kunt contact met me opnemen via beeldendekunst@keunstwurk.nl.Op de woensdag ben ik telefonisch bereikbaar of via de mail om je vragen te beantwoorden. Mocht je behoefte hebben aan een 1 op 1 gesprek, dan kunnen we elkaar ook ontmoeten bij Keunstwurk.

Ik ben benieuwd je te ontmoeten en wie weet spreken we elkaar snel!

Algemeen

E-mail:
Telefoon:
Mobiel:06-20244447
Werkdagen:wo
Afdeling:Beeldende Kunst
Volg Milena: