Mijn Keunstwurk

Dwars door de winter | Breng jouw kunst(en) in beeld

Zorg jij voor wat beleving in de wintermaanden? Met een betoverend huiskamerconcert of een warm wintergedicht? Een stoere dansmix of een zinderende monoloog? Keunstwurk brengt jouw kunst(en) bij de mensen thuis met Dwars door de Winter.

Op deze pagina vind je deze winter korte video's van creatieven die actief blijven op het gebied van amateurkunst.

Video 5: JurjoesMedia & Nils Terpstra


Video 4: Gospelkoor The Young Christian Singers


Video 3: Kerstgroetdans door Sake Hijlkema en de jongste kinderen van de Professor Wasseberghskoalle in Lekkum


Video 2: De Podiumschool

Op de Podiumschool leren kinderen, jongeren en volwassenen toneelspelen en een voorstelling maken. Tijdens het toneelspelen lezen de kinderen/jongeren hun teksten op hun mobiele telefoon. De dagbesteding theater is een verhaal apart. Spelend komen ze de winter door!


Video 1: het Fries Lachrimae Consort


Het Fries Lachrimae Consort is sinds een aantal jaren actief en bestaat uit een ‘pool’ van amateurgambisten en -zangers. Helaas moesten de gezamenlijke activiteiten vanwege Covid-19 worden stopgezet en om bezig te blijven, werd er naar een alternatief gezocht.

Informatie Dwars door de Winter

Dwars door de Winter Serie van korte video's van creatieven die actief blijven op het gebied van amateurkunst. Zij passen de RIVM-maatregelen toe en zijn zo een inspirerend voorbeeld voor anderen
Voor wie? Voor alle kunstdisciplines. Ook voor solisten. Een optreden mag maar het kan ook een fragment van een repetitie/cursusavond of een korte demonstratie zijn
Wanneer In december 2020, januari en februari 2021
Aanmelden Je kunt je video tot vrijdag 8 januari 2021 inleveren

Meedoen?
Maak een video van 2 minuten en stuur het op naar communicatie@keunstwurk.nl. Je kunt je video tot vrijdag 8 januari 2021 inleveren. Richtlijnen video.

Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:058 234 34 43