Mijn Keunstwurk

Noordelijke Cultuurlening

De Noordelijke Cultuurlening is een samenwerking van We the North en Stichting Cultuur+Ondernemen. De Noordelijke Cultuurlening steunt cultureel ondernemers financieel en is er voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties met een droom of ambitie, woonachtig/gevestigd in Drenthe, Friesland of Groningen. In gevallen waarbij het normaal gesproken lastig is om een lening of subsidie aan te vragen, kan de Cultuurlening mogelijk uitkomst bieden.

Met de lening, van € 1.000 tot maximaal € 40.000 en tegen een scherpe rente van 3%, kun je investeren in zaken als apparatuur, werkruimte, pr-activiteiten of je financieringsmodel wijzigen. Met ‘Het Lenen en Trainen’-programma krijg je bovendien de juiste begeleiding om jouw culturele ondernemerschap te verrijken. Zo loont investeren in jezelf!

Direct aanvragen

Financiële toets

Het kernpunt van financiële toets is dat de lening moet worden terugbetaald en de rente moet worden voldaan. We stellen het haalbare leenbedrag vast op basis van de volgende criteria:

Vragen?
Heb je vragen over de Noordelijke Cultuurlening? Neem dan contact op met Judith Baarsma.


De Noordelijke Cultuurlening is een samenwerking van We the North en Stichting Cultuur+Ondernemen. Het vierjarige cultuurprogramma We the North is een initiatief van de drie noordelijke provincies en de gemeenten Assen, Leeuwarden, Groningen en Emmen.

K&C en Keunstwurk zijn de uitvoerende instanties van de Noordelijke Cultuurlening.

 

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe.frl
Werkdagen:ma & do
Telefoon:058 234 34 46