Menu
Mijn Keunstwurk

Johran Koning

Multimediakunstenaar, Schilderen, Textielkunst, Figuratief, Realistisch
Adres
Houtwal 2
9243KC, Bakkeveen
Telefoon
0623847878
Website
www.johrankoning.com
E-mail
johran@johrankoning.com

Samenvatting

Ik schilder (zelf)portretten, collages en werk in toenemende mate met textiel. Bijna altijd staat de mens centraal. Wat ik verbeeld is herkenbaar, figuratief. Ik verwerk graag oude stoffen, die zijn voor mij direct verbonden met dat gevoel van nostalgie, het verlies, de hang naar wat was. In mijn werk verbeeld ik de schaduwkanten van het leven die we zo vaak geneigd zijn te verstoppen. Subthema's in mijn werk zijn bijvoorbeeld dementie, nostalgie, verloren liefdes, trieste herinneringen.
Ik schuw de emotie niet, daar gaat mijn werk tenslotte vaak over. Het mag schuren, of confronteren. En het mag mooi zijn. En vaak ook, juist met dit thema, met humor.
Ik ben 1e-graads docent en heb veel pedagogisch/didactische ervaring met menig doelgroep. Mijn lessen en workshops bieden afwisseling en een vrolijke sfeer waarin iedere deelnemer tot zijn recht komt.
Werken in opdracht doe ik heel graag. Met mijn theaterachtergrond ontwerp ik met enthousiasme decors en kostuums. Ook als coach pas ik graag creatieve werkvormen toe.

Specialismen

Specialisme: Multimediakunstenaar
Genre: Figuratief, Realistisch
Niveau: Professional
Thema's: Leven en dood, Mens, Menselijke emoties en relaties
Werkgebied: Schilderen, Textielkunst
Beroepspraktijk: Werkt zowel vrij als in opdracht
Beschikbaarheid: Het geven van workshops, Jurering, Lesgeven op basisschool, Lesgeven op voortgezet onderwijs, Lesgeven op MBO, Lesgeven op HBO/WO

Werkervaring

Opleidingen

Contactgegevens

Naam: Johran Koning
Adres: Houtwal 2
Woonplaats: Bakkeveen
Postcode: 9243KC
Telefoon (mobiel): 0623847878
E-mail: johran@johrankoning.com