Menu
Mijn Keunstwurk

Ga mee op avontuur in tweeduizend-en-één-acht

18 mei 2017

De Culturele Hoofdstad is er voor jou! Maak het jezelf gemakkelijk en creëer samen met Keunstwurk een inspirerend evenement vol cultuur en creativiteit.

De Karavaan brengt op avontuurlijke wijze een reeks van culturele activiteiten naar alle middelbare scholen in Fryslân. Scholieren ervaren daarmee binnen één dag wat Culturele Hoofdstad hen te bieden heeft.

Empowerment en talentontwikkeling
De 2018 Karavaan wil jongeren stimuleren bij de ontwikkeling van hun creativiteit en zelfvertrouwen. Empowerment en talentontwikkeling vormen de rode draad. Met activiteiten op het gebied van dans, muziek, sport, theater, techniek en cultuur krijgen jongeren de kans hun talent te ontdekken en te laten zien. De Karavaanonderdelen bestaan uit de volgende thema’s.

  • Duurzaamheid en techniek
  • Muziek en zang
  • Dans
  • Kunst
  • Film en Fotografie
  • Taal

Programma op maat
De Karavaan biedt een basisprogramma van activiteiten dat naar wens kan worden uitgebreid. De Keunstwurk adviseurs, die met de 2018 producers het Karavaan programma hebben ontwikkeld, helpen je graag bij het samenstellen hiervan. Samen kijken we welke activiteiten het beste aansluiten bij de ambities en doelstellingen van jouw school.

We zorgen ervoor dat jongeren niet alleen tijdens, maar ook na 2018 worden gestimuleerd hun talenten verder te ontwikkelen. Hierin wordt gezorgd voor een mooie aansluiting op het persoonlijke CKV-dossier van de leerling.

Leeuwarden Fryslân 2018. Iedereen doet mee!
De Karavaan is een initiatief van Keunstwurk in samenwerking met LF2018 projecten en biedt een educatieve culturele reis vol inspiratie, ontdekking en ontmoeting.

 Onze adviseurs staan klaar om een afspraak met je te maken voor een programma op maat.