Menu
Mijn Keunstwurk

Bedankje voorstelling Grize Lok

15 juni 2017

De voorstelling Grize Lok 3.0 heeft heel wat teweeg gebracht. Tijdens de succesvolle maar ook emotionele voorstellingen met het thema ‘familie’ werden de nodige traantjes weggepinkt. Als kers op de taart was er zelfs een handgeschreven bedankje van één van de sterren uit de voorstelling!

Grize Lok 3.0, een project van Keunstwurk in samenwerking met het dr. Wumkeshûs en het Bonifatiushuis, was een samenspel van koor, dans, toneelstuk en een film, gebaseerd op verhalen van de spelers. Onder leiding van professionele regisseurs en theatermakers werd met bewoners, medewerkers, familie en vrijwilligers een voorstelling gemaakt met als thema ‘familie’. Niet alleen de naaste familie, maar ook familie in bredere zin.

Als je gezamenlijk in een huis woont, wordt je dan automatisch familie of moet daar heel wat werk voor verzet worden door de bewoners en medewerkers? Wat is de passie van de medewerkers en hoe staan de bewoners in het leven? Grize Lok 3.0 gaf op een hele bijzondere manier antwoord op deze vragen.