Menu
Mijn Keunstwurk

Update coronamaatregelen amateurkunst en cultuureducatie

10 januari 2022

Van 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022 geldt een tijdelijke lockdown.

Amateurkunst

Theaters, muziekscholen, centra voor de kunsten en vergelijkbare locaties zijn van zondag 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022 binnen en buiten gesloten voor publiek. Kunst- en cultuurbeoefening met maximaal 2 personen is buiten in de openbare ruimte toegestaan. Er moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Kijk voor meer informatie op de website van het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst.

Cultuureducatie

Na de kerstvakantie, op 10 januari 2022, gaat het primair- en voortgezet onderwijs weer open. Studenten op het MBO, HBO en de universiteit krijgen nog online les. Kijk voor meer informatie op de website van het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst.

Kunst- en cultuuropdrachten voor onderwijs thuis

We hebben de kunst- en cultuuropdrachten die KEK maakte voor onderwijs thuis tijdens de eerste lockdown hier voor je verzameld én twee speciale Anders Kerst-opdrachten gemaakt, voor de gekke thuisweek voorafgaand aan de kerstvakantie.
Lees meer>

Gaan de activiteiten van Keunstwurk door?
Wijzigingen met betrekking tot een activiteit proberen we zo snel mogelijk aan deelnemers te laten weten. Een overzicht van onze activiteiten vind je in de agenda.

Thuiswerken
Bij Keunstwurk werken we op dit moment vanuit huis en zijn we het beste bereikbaar via e-mail. Een overzicht van alle Keunstwurkers met contactgegevens vind je hier.

Vragen
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Mail ons op info@keunstwurk.nl.

We hopen jullie weer snel en gezond te mogen ontmoeten!