Menu
Mijn Keunstwurk

Cursus cultureel ondernemen in onderwijs | Geef Handen&Voeten aan je idee!

26 september 2017

Werk jij als cultureel ondernemer/zzp’er in het onderwijs of heb jij het spannende plan opgepakt om dat te gaan doen? Wil jij een inspirerende impuls voor het ontwikkelen van een goed cultureel project én tegelijkertijd een praktische impuls om je ondernemerschapsvaardigheden te verbeteren? Wil jij je (ondernemings) plan bijschaven, concreter maken en het richting en context geven?

Dan is de cursus Handen&Voeten iets voor jou! Je krijgt in vier bijeenkomsten en een individueel traject ondersteuning op productontwikkeling, onderwijs, ondernemerszaken en marketing. De cursus start op maandag 30 oktober 2017 om 10.00 uur.

Inhoud
In de cursus kijken we vanuit verschillende perspectieven naar cultureel ondernemen in en rond het onderwijs. Van het allereerste idee tot een inspirerende en haalbaar product of project. Het project bestaat uit een cursus van vijf dagdelen met daarnaast een individueel traject waarin je op een praktische en inspirerende manier uitzoekt hoe je je ondernemersvaardigheden kan vergroten en hoe je dat aanpakt.

Cursusdagen
*
maandag 30 oktober 2017 van 10.00 – 14.00 uur
* maandag 13 november 2017 van 10.00 – 14.00 uur
* maandag 27 november 2017 van 10.00 – 14.00 uur
* maandag 11 december 2017 van 10.00 – 14.00 uur
* maandag 15 januari 2018 van 10.00 – 14.00 uur
Er worden workshops aangeboden op de geplande maandag tot 16.00 uur.

Cursuslocatie
Afwisselend in: * Het Paleis in Groningen * Keunstwurk in Leeuwarden * K&C in Assen*

Kosten
€ 125,- per persoon. Dit is mogelijk dankzij een subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Als de cursus aansluit bij je werkzaamheden zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Wat er zoal aan bod komt

* Wie ben jij en wat heb jij te bieden aan kwaliteiten en talenten
* Hoe ontwikkel je een product waar het onderwijs op zit te wachten
* Hoe ziet een goed projectplan met een realistische begroting eruit
* Waar vind je de financiering, en bijvoorbeeld subsidie voor je project
* En, hoe breng je je product aan de man

Vragen
Voor vragen kun je terecht bij Douwe Zeldenrust (douwe@keunstwurk.nl) en Marieke Satter (mariekesatter@kcdr.nl). Zie ook www.kcdr.nl

K&C en Keunstwurk voeren dit pilotproject uit voor zzp’ers die werken op het terrein van cultuureducatie en -participatie in Groningen, Friesland of Drenthe. Dit kan dankzij subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie.