Menu
Mijn Keunstwurk

Dans weer mee tijdens de Friese Dansdag 2019

19 september 2019

Het programma van de Friese Dansdag 2019 is nog volop in ontwikkeling, maar we kunnen al wel een paar highlights met je delen. Kijk op www.friesedansdag.nl voor meer informatie en download dit jaar de festival-app TMSQR om jouw eigen dag samen te stellen!

Netwerklunch

Speciaal voor professionals uit het werkveld organiseert de Friese Dansdag een netwerklunch om de dag inhoudelijk te beginnen. Hier presenteren we het nieuwe plan voor de Friese Dansdagen 2020, bespreken we actuele ontwikkelingen en staan we samen stil bij het belang van talentontwikkeling.

Dance Battle XL 2019

Wie wordt de beste DANCECREW van Leeuwarden en Friesland? In navolging van de succesvolle Dance Battle XL in het Culturele-Hoofdstad-Jaar-2018, wordt de Dance Battle voor het voortgezet onderwijs dit jaar opnieuw georganiseerd. Jongeren maken kennis met URBAN dans. Alle deelnemende crews battlen uiteindelijk tegen elkaar op zaterdagmiddag 30 november in Stadsschouwburg De Harmonie.

HotSpots

Verspreid door de Leeuwarder binnenstad kom je op zaterdagmiddag pop-up optredens tegen van onder andere UrbanRaw, De Meisjes, Rick, APA percussie en All4OneGospelkoor. De verschillende optredens worden gemaakt en uitgevoerd door Friese dansdocenten, choreografen en  hun leerlingen. De choreografieën kunnen variëren van grote groepsstukken op straat tot een duet tussen de tafels van een restaurant.

Club Guy & Roni: LOVE

Van de grote liefde verwachten we dat hij of zij een ideale sekspartner, een geweldige vader of moeder, een maatje, een soulmate en ook een beetje aantrekkelijk is. Onze verwachtingen van de liefde zijn misschien wel heel hoog. En kun je samen zijn met iemand zonder je individualiteit te verliezen? Geïnspireerd door het werk van filmmakers als Wes Anderson en Robert Altman, toont LOVE ?? een verzameling van uiteenlopende romances, in de vorm van een zoektocht naar de kern van deze eeuwenoude emotie en zijn intrinsieke waarde in een wereld waarin alles een prijs heeft. Bestel je tickets alvast hier

Contactpersoon
Jenny NijkampProjectmedewerker Friese Dansdagen
Telefoon:058-2343434