Menu
Mijn Keunstwurk

Neo geeft jongeren een muzikale kans!

22 december 2021

Het project NEO zette in 2018 muzikaal Fryslân in de schijnwerpers. Het project heeft in 2020 in een kleinere en aangepaste vorm een vervolg gekregen. In drie aangewezen regio’s in Friesland gaan we samen met andere partijen kijken of we meer aanbod & meer muzikale activiteiten kunnen laten ontstaan voor jongeren. Van jam-sessies tot DJ-cursus; of de deuren open zetten naar verenigingen of podia; met elk idee gaan we aan de slag!

Ook de gemeente Waadhoeke doet mee en om in deze regio de juiste stappen te maken willen we de jongeren uit deze gemeente graag wat vragen stellen. Via onderstaande link ga je naar de enquête waarin je kan laten weten hoe het er voor staat in je leefomgeving, wat je denkt dat er mist en vooral: wat jij zou willen! Dit is dus letterlijk je kans, en het kost je maar 5 minuutjes!

Val je in de doelgroep: woonachtig in gemeente Waadhoeke, leeftijd ca. 12-25 jaar? Laat je mening dan horen. Werk je met deze doelgroep of ken je wel wat jongeren? Stuur deze link dan door naar iedereen die wel in dit profiel past. Onder de deelnemers wordt een leuke waardebon van 50 euro verloot!

Titus van ’t Veer Creatief Producent Cultuureducatie titusvant.veer@keunstwurk.nl
Werkdagen: ma, wo, do
Telefoon: 058 234 34 70