Menu
Mijn Keunstwurk

Filmlab en Meetup op het Noordelijk Film Festival

1 november 2021

De Filmhub Noord en het Netwerk Filmeducatie organiseren op het Noordelijk Film Festival een Filmlab voor leerkrachten PO en een Meetup voor wie niet in het basisonderwijs werkt, maar wel geïnteresseerd is in filmeducatie.

Filmlab voor leerkrachten PO

Wat beleven je leerlingen als ze film kijken en hoe leer je ze om te verwoorden wat ze hebben gezien? Hoe maak je een film eigenlijk? En wat heb jij als leerkracht PO nodig om morgen aan de slag te kunnen met filmeducatie?

We bespreken de Film Toolkit, maken een film en staan stil bij de doorlopende leerlijn film. Na afloop van de workshop eten en borrelen we samen en bekijken we de film Persona Non Grata.

Voor wie: leerkrachten PO
Wanneer: vrijdag 12 november, vanaf 16:00 uur, met eten
Waar: Stadsschouwburg de Harmonie Leeuwarden
Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via ana.paunovik@kunstkade.nl


Meetup voor wie geïnteresseerd is in filmeducatie

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar filmeducatie, ontwikkelen we een prikkelend programma met inhoud en alle gelegenheid anderen te ontmoeten met diezelfde nieuwsgierigheid.

Samen genieten we extra hard van het Noordelijk Film Festival (oh, wat hebben we het gemist!), eten en drinken we en kijken we samen de film Persona Non Grata.

Voor wie: cultuurcoördinatoren, filmmakers, workshopsdocenten, educatoren, adviseurs en beleidsmakers, iedereen die nieuwsgierig is naar filmeducatie
Wanneer: vrijdag 12 november, 17.00 – 20.30 uur
Waar: Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden
Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via dit formulier

 

Het Filmlab en de Meetup worden mede mogelijk gemaakt door Filmhub Noord, Kunstkade, Keunstwurk en het Noordelijk Film Festival

Contactpersoon
Anoek HoubenAdviseur Cultuureducatie vo en Filmhub
Werkdagen:di, wo, do
Telefoon:058 234 34 01